Constanta: Armonie pentru vindecare

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin, Constanța
Bulevardul Ferdinand, nr. 56
Thursday, 26 September, 18:00

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români Filiala Constanța (ASCOR Constanța) în parteneriat cu Arhiepiscopia Tomisului organizează în data de 26 septembrie 2024, începând cu ora 18:00, concertul caritabil ,,Armonie pentru vindecare”. Acest eveniment se va desfășura la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" din Constanța.

Scopul concertului caritabil este de a contribui la strângerea sumei de 33.137 de euro, necesară achiziționării unui ecograf performant pentru Secția de Medicină Internă II a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța.

Apelului nostru au răspuns deja artiștii: Eva Timush, Eugenia Nicolae, Ilie Caraș, Ionuț Galani, Andrei Bănuță, ansamblurile ASTRAS și Româncuța, care vor urca pe scenă pe data de 26 septembrie.

Încasările vor fi redirecționate integral către secția de Medicină Internă 2 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru a ajuta la strângerea fondurilor necesare achiziționării unui ecograf performant, complet echipat, de care vor putea beneficia zilnic pacienții, fără a mai necesita deplasarea în alte secții, deoarece, la momentul actual, secția nu dispune de vreun ecograf.

Show more details